Без категорії, Новости

Компанія Bitdefender відзначена нагородою Gartner

Компанія Bitdefender була визнана вибором клієнтів у регіоні EMEA у звіті Gartner Peer Insights Voice of the Customer за 2024 рік. Компанія також була відзначена як сильний виконавець за загальними оцінками платформ захисту кінцевих точок (EPP) та в секторах державних установ, урядів і освіти.

Що таке EPP і чому це важливо?

Кінцеві точки, такі як ноутбуки, телефони та планшети, часто стають об’єктами сучасних кіберзагроз, особливо коли робота виконується поза офісом. Зі зростанням хмарних обчислень та використанням пристроїв поза межами корпоративної мережі, ці точки стають особливо вразливими. Надійна стратегія кібербезпеки повинна починатися із захисту кінцевих точок і включати можливості оцінки та усунення ризиків.

Платформа Bitdefender GravityZone

Відгуки клієнтів у звіті Gartner Peer Insights базуються на платформі Bitdefender GravityZone. Це комплексне рішення з кібербезпеки, яке пропонує профілактику, захист, виявлення та реагування для організацій будь-якого розміру. GravityZone забезпечує захист хмарних і гібридних серверів, робочих навантажень та систем кінцевих користувачів, включаючи ПК, ноутбуки та мобільні пристрої. Використовуючи передові технології ШІ та машинного навчання, GravityZone надає EPP, EDR, XDR та хмарну безпеку через єдину консоль управління для централізованого моніторингу, розслідування інцидентів і усунення наслідків.

Рейтинг Gartner Peer Insights Customers’ Choice

Gartner визначає постачальників, які отримують високі оцінки за загальний досвід, можливості продукту, а також обслуговування та підтримку. Постачальники, що потрапляють до цього квадранта, демонструють високий рівень інтересу та прийняття користувачами, що включає обсяг відгуків, охоплення ринку та готовність рекомендувати.

Визнання та досягнення Bitdefender

  • 95% клієнтів Bitdefender у всьому світі рекомендують платформу EPP.
  • Відгуки Bitdefender отримали чотири або п’ять зірок у 99% випадків.
  • Bitdefender EPP отримав загальну оцінку 4,7 з 5, що перевищує середній показник ринку.
  • Bitdefender названо лідером з ефективності EPP в цілому та в категоріях “Державний сектор, уряди та освіта”.

Ці досягнення підкреслюють довіру клієнтів до Bitdefender та здатність компанії забезпечувати надійну кібербезпеку у різних сегментах ринку.

Джерело: Bitdefender

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *