Новости

Захист посвідчень та пристроїв в Office 365

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Корпорація Microsoft, світовий лідер у виробництві програмного забезпечення, надає користувачам хмарних служб безліч можливостей захисту, тому вибрати найбільш потрібні з них для організації може бути непросто.

Нижче представлені найбільш поширені можливості захисту даних, посвідчень та пристроїв.

Корпорація Microsoft рекомендує три рівня захисту:

  • Базовий захист

Корпорація Microsoft рекомендує встановити мінімальний стандарт для захисту даних, посвідчень та пристроїв, в яких є доступ до цих даних. Захист за замовчуванням від корпорації Microsoft надійний та відповідає вимогам багатьох організацій. Однак деяким організаціям потрібні додаткові можливості для задоволення основних вимог.

  • Підвищений рівень захисту

Деяким користувачам потрібно забезпечити для певної частини своїх даних захист більш високого рівня, і це можливо в середовищі Office 365. Корпорація Microsoft рекомендує встановити для посвідчень та пристроїв, в яких є доступ до конфіденційних даних, захист порівнянних рівнів.

  • Захист для середовища зі строго регламентованими даними

Невеликий об’єм даних деяких організацій – секретні, регламентовані дані або комерційна таємниця. Корпорація Microsoft надає таким організаціям необхідні можливості захисту, включаючи додатковий захист посвідчень та пристроїв.

Більше інформації про можливості Office 365, можливі варіанти ліцензій і їхні порівняльні характеристики ви можете дізнатися за посиланням.

З питань придбання ліцензій Office 365 звертайтеся до наших фахівців  +380 (44) 390 61 55 або csp@amica.ua

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *