Новости

Microsoft перейменовує веб-додатки Office Online в просто Office

[vc_row row_padd=”xs-padding”][vc_column][vc_column_text]

Корпорація Microsoft вирішила відмовитися від фірмового стилю «Online» для веб-версії Office та використовує нове оформлення для позначення своїх додатків в Інтернеті.

Оскільки рішення Microsoft створювалися для надання доступу до додатків на більш ніж одній платформі, корпорація прийняла рішення більше не використовувати будь-які специфічні для платформи суббренди.

Відповідно до цього підходу офіційна назва продукту «Office Online» тепер отримала назву «Office». Також припинено використання назв «Word Online», «Excel Online» тепер це «Word», «Excel» та інші.

Важливо відзначити, що ця зміна бренду поширюється тільки на додатки Office. Не відбувається ніяких змін в брендінгу серверних продуктів Microsoft «Online», зокрема Exchange Online, SharePoint Online, Project Online і Office Online Server.

У Microsoft вже внесли ці зміни в більшість продуктів, угоди, маркетинговий та технічний контент і очікують, що оновлення, які залишилися, будуть завершені відносно скоро.

Office сьогодні — це рішення, яке охоплює платформи, пристрої, підключені через хмару та Інтернет є важливою частиною цього. Ця зміна імені відображає прагнення Microsoft забезпечити першокласну взаємодію на кожній з підтримуваних платформ та пристроїв.

Дізнайтеся більше про можливості Microsoft Office 365, можливі варіанти ліцензій та їх порівняльні характеристики за посиланням.

З питань придбання продуктів Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380(44) 390 61 55 або csp@amica.ua[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *