Новости

Компанія Adobe названа лідером 2020 року в Gartner Magic Quadrant в Digital Commerce

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Електронна торгівля в наші дні сприяє розвитку суспільства, заснованого на цифрових технологіях. За останні місяці бренди перетворили сотні магазинів на центри миттєвого збору, пакування та відвантаження товарів для задоволення приголомшуючого попиту. А компанії, що надають можливості прямої доставки товарів споживачам (DTC), протягом ночі через Magento Commerce змогли позбутися своїх численних запасів.

Останнє визнання Adobe як Лідера в Gartner Magic Quadrant в Digital Commerce четвертий рік поспіль зміцнило спільне бачення та план дій у комерції. Вперше Adobe був визнаний Лідером з моменту придбання Magento в червні 2018 року.

Magento Commerce є провідною платформою електронної комерції для будь-яких брендів, які підтримують кейси B2B, B2C і B2E в різних галузях промисловості.

Adobe Commerce Cloud, як частина Adobe Experience Cloud, глибоко інтегрується з Adobe Analytics Cloud, Adobe Marketing Cloud і Adobe Advertising Cloud, що дозволяє забезпечити високе налаштування, комплексну платформу, що дозволяє брендам керувати, персоналізувати та оптимізувати комерційну діяльність в кожній конкретній сфері. Для того, щоб мати зв’язок зі своїми покупцями, провідних в галузях бренди, такі як HP Inc., Unilever, Rite Aid, Tweezerman, Catbird та інші, покладаються на Magento Commerce і Adobe Commerce Cloud.

“Хмарні рішення Adobe Experience Cloud – це ключ до розуміння того, що хочуть споживачі, які послуги вони потребують”, – говорить Тед Малоун, віце-президент зі споживчих продуктів та послуг компанії TiVo.

Magento Commerce допомагає підприємствам вибирати саме ті рішення, які найкращим чином відповідають їхнім потребам.

Джерело Adobe

За додатковою інформацією звертайтеся до наших фахівців info@amica.ua або +38 (044) 355 07 70

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *